Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Skikurs

Bedriftsidretten tilbyr skikurs i Drammen. Kursgruppene er tilpasset ulike nivåer slik at alle skal oppleve mestring, læring og glede. Nye kurs starter januar 2018.

Er du interessert i å motta informasjon om skikurs fra januar 2018 på Konnerud?
Meld deg på vårt interesseskjema
Våre instruktører:

Mads Granrud Madsgård
Mads er 25 år gammel og har satset aktivt på langrenn i seniorklassen helt frem til forrige sesong. Han har undervist i langrennsteknikk for både voksne og barn på ulike nivåer. I c holder han foredrag innenfor trening, helse,kosthold, mestring og utvikling. Han har jobbet på en rekke skiskoler med treningsfaglig ansvar og gjennomføring av arrangementer. Mads har en bachelorgrad i helse-og treningsfysiologi på Høgskolen i Lillehammer. Nå jobber han som produktsjef hos en sportsutstyr-grossist med ansvar for alle produkter innenfor sportsernæring.Mads gleder seg til å ta imot deg og gjøre sitt ytterste for at du skal oppleve fremgang på sine kurs.


Emil Oliver Andersen. 25 år.
Satset aktivt på langrenn med deltakelse i Norges Cup og NM for seniorer.Har gjennomført trenerkurs i forbindelse med en Bachelorgrad i Idrettsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Har de siste årene jobbet som skitester under Norges Cup og NM i langrenn for junior og senior.


Hanne Klausen, 22 år.
 
Vært aktiv langrennsløper i mange år, deltatt i en rekke store skirenn på nasjonalt nivå. Studert tre år ved Norges Toppidrettsgymnas Lillehammer Langrenn. Gått et år Sports Management på høgskolen i Lillehammer. Boende i Drammen og studerer Bachelor i Varehandelledelse og jobber i sportsbutikk. Gjennomført trenerkurs i langrenn, og har undervist i skiteknikk tidligere. Hun gleder seg til å lære deg skiteknikk og skape gode 

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO