Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Hva skjer underveis?Startstedene: 
På startstedene vil du kunne registrere deg for å delta på Drammenselva rundt. Her sitter det noen hyggelige ambassadører som tar deg i mot når du kommer. Har du spørsmål om arrangementet så kan dem rettes mot disse. Her vil du også få utlevert en løypequiz om det er ønskelig. 
Målgang skjer på samme sted som du startet, husk og registrer deg når du har kommet tilbake for å få premien din. 
Målgang må skje innen kl 1530. 

Følgende startsteder kan du velge mellom:
- Gulskogen
- Mjøndalen
- Eknes
- Elveparken

Quiz:
Ved starten kan du få utdelt en barnevennlig quiz. Du vil finne spørsmålene til quizen på hvert startsted. Disse stedene er markert med en oransje ballong. Svar på spørsmålene underveis i løypen og lever svarslippen når du har kommet til mål igjen. Vi trekker ut noen heldige vinnere av quizen i etterkant av arrangementet. 

Elveparken: 
Anbefaler alle og ta en stopp på elveparken. Her vil det bli servert pølser, og man kan bl.a prøve seg i baseball. Drammen Loggers kommer, et populært og spennende tilbud for både store og små.  Elveparken er en naturlig stopp for alle deltakerne uansett hvor du starter. 

Samarbeidspartnere:

Buskerudbyen
VINN SYKKEL: I samarbeid med Buskerudbyen trekker vi ut to heldige vinnere som vinner hver sin sykkel. Vi trekker ut en jentesykkel, og en guttesykkel. Trekningen finner du igjen på Åssiden Elvepark. Vinneren publiseres i etterkant av arrangementet. Treningspartner
VINN SPINNINGSYKKEL: I samarbeid med Treningspartner trekker vi ut en heldig vinner, som får denne flotte spinningsykkelen til en verdi av kr 8000! Trekningen finner du igjen på Åssiden Elvepark. Vinneren publiseres i etterkant av arrangementet


Treningspartner AS er en spesialbutikk for treningsutstyr og treningsapparater til hjemmetrening og trimrom i bedrifter eller hoteller.
www.treningspartner.no De kommer på Åssiden elverpark, hvor du kan prøve ElliptiGO og trampoline.
www.treningspartner.no 
salg@treningspartner.no
tlf: 
400 03 448

 
Sykkelhjørnet
Sykkelhjørnet er en sykkelbutikk som har vært etablert i Drammen i over 40 år! har et bredt utvalg innen sykkel og hagemaskiner. De har sykkelverksted for alle merker, og er autorisert Stiga verksted og Briggs and Stratton verksted. Vi har også skøyter og skøytesliping. Sykkelhjørnet kommer med sykkelverksted på Åssiden elvepark, her kan du også få prøve elsykkel.
www.sykkelhjornet.no 
tlf: 32836466


Drammen Loggers
Drammen Loggers er den første baseballklubben fra Drammen og Buskerud. Klubben ble startet i 2014 og ble medlem av Norges Softball og Baseballforbund i 2015.Vi holder for tiden til på Berskaug idrettsplass, hvor vi trener 1-2 ganger i uken og spiller hjemmekamper. Loggers har et seniorlag som spiller i NBL2 (Norges Baseball Liga, div. 2), men vi jobber også med et tilbud til barn og ungdom.

Vi trenger alltid flere nye spillere, så har du lyst å prøve…?

Ta kontakt med oss på drammenloggers@outlook.com eller Facebook

 Denne kan du prøve på Drammenselva rundt: 


Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO