Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Spørsmål og svar

Har du spørsmål om Bli Sterkere? Under finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene


Hva menes med medlemspris?

Er din arbeidplass medlem i Buskerud Bedriftsidrettskrets har du rett på medlemspris. Er du usikker på om din bedrift er medlem eller ikke kan du ta kontakt med oss for å få svar på dette. 


Hva menes med et parti?
Med et parti så mener vi gruppen som trener til en fast tid i uken.


Hvem blir min trener/instruktør?

Vi setter veldig høye krav til våre aktivitetsledere. For utenom krav om erfaring, interesse og riktige holdninger blir alle våre aktivitetsledere utdannet via Norges Bedriftsidrettsforbund. Dette gjør vi på vår årlige kompetansesamling som foregår på toppidrettssenteret i Oslo. Hvert parti har også fått tildelt sin egen aktivitetsleder så du skal få best mulig utbytte og oppfølging fra en person som kjenner deg og hvordan du kan trene sånn det passer deg.

Hvem er Bli Sterkere for?

Bli Sterkere er for alle over 15 år. Du trenger ikke å ha noe medlemskap eller kjennskap til bedriftsidretten fra før av. Både menn og kvinner kan bli med på våre partier, og om du er godt trent eller lite trent så spiller ikke det noen rolle. Her blir det tilrettelagt etter dine behov og ønsker.  Er du usikker på om dette er noe for deg? Da anbefaler vi deg å ta en uforpliktende og gratis prøvetime. Her kan du også gjerne ta med deg en venn, familiemedlem eller kollega. 


Må jeg møte opp alle gangene?
Du står selv fritt til hvor mange ganger du vil møte opp per parti. Vi anbefaler å møte opp alle gangene for å få et best mulig utbytte av Bli Sterkere. Man betaler for hele partiet og ikke fra gang til gang. Få mest mulig ut av pengene og ta ekstra godt vare på din egen helse å bli med hver gang :)


Hvor mange deltakere er det per parti?

På hvert parti er det maks 20 personer. Dette er så aktivitetslederen skal kunne ha tid til å fokusere og bistå og hjelpe hver enkelt deltaker under økten. Vanligvis så er det et oppmøte mellom 12-17 deltakere.


Jeg ønsker å ha Bli Sterkere på min arbeidsplass, er dette mulig?

Det er fullt mulig å sette i gang Bli Sterkere i din bedrift, og noe vi anbefaler for bedrifter som ønsker å sette fokus på HMS-arbeid og som vil arbeide for et lavere sykefravær. Det finnes flere varianter av Bli Sterkere Bedrift - er dette noe du ønsker å høre mer om så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat.En bedrift kan også kjøpe hele partier, eller x-antall plasser på et bestemt parti.


Hvordan verver jeg en person og får avslag på påmeldingsavgiften?

Ta kontakt med oss så lager vi en egen faktura til deg basert på vervekampanjen.


Hva om jeg ikke får vært med fra starten av?
Partiene som vi tilbyr går over et bestemt antall ganger. Melder du deg på etter at vi har startet opp, avtaler vi en egen pris med deg ut i fra hvor mange ganger som er igjen av det bestemte partiet. Vi anbefaler å melde seg på så tidlig som mulig når vi opplever stor interesse rundt treningene

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO