Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

AktiveUte

Verdens beste treningssenter finnes utenfor døra di! AktiveUte er for deg som vil trene både styrke og kondisjon ute i frisk luft. Vi holder gruppetimer for bedrifter og enkeltpersoner.


AktiveUte er ment for både kvinner og menn på alle nivåer, både nybegynnere og de erfarende. Våre dyktige aktivitetsledere skal sørge for at treningen er tilpasset hver enkelt sitt nivå. Det eneste du trenger er et par løpesko, en vannflaske og noe å bevege deg i. 

Konseptet består av ulike former for kondisjon-og styrketrening hvor man i hovedsak bruker sin egen kroppsvekt som motstand. Øvelsene og treningsformen varierer fra gang til gang for at kroppen skal lære å tåle ulike belastninger. Hver gruppe består av 8-10 personer med en aktivitetsleder som følger deg gjennom hele treningsperioden. Hver økt varer i ca 60 min.

GRATIS prøvetime!

På AktiveUte sin facebookside får du oppdatert informasjon og kan stille spørsmål til våre aktivitetsledere


Aktivitetsleder: 

Christine Moen Hansen:
Jeg har en bachelor i fysioterapi og har en brennende interesse for en aktiv og sunn livsstil, hvor glede er i fokus. Det er så mye lettere å oppnå mål når du har en indre motivasjon. Det å finne motivasjonen kan være å sette egne mål, dette kan oppnås alene eller i en gruppe. Min erfaring er at motivasjonen for trening lettere kan bibeholdes når det gjøres i en gruppe. Derfor jeg synes jeg AktivUte er et fantastisk konsept hvor man får gruppetrening, samt en god dose frisk luft, hvor begge faktorer har en enorm positiv påvirkning på både fysisk og psykisk helse.

Mitt motto er: «Tren ikke for å bli yngre, men for å bli eldre!»

Påmelding til AktiveUte, høsten 2018

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO